Raklap megoldásaink

Vásárlóink közül a legtöbben a szabvány és a hagyományos raklap családok termékeit választják, ugyanakkor az elmúlt
években egyre nagyobb igény mutatkozott egyes teljesen egyedi raklapmegoldások megalkotására is.

Termékeinket tehát az alábbi három csoportra osztjuk:

EUR és szabvány raklapok Hagyományos raklapok Egyedi raklap családok

EUR és szabvány raklapok

 • EUR raklap

  EUR raklap

  A hagyományos EUR rakodólapok a raklapgyártás alapköveinek számítanak. Kialakításukat tekintve az UIC 435-2 szabványokat követik. Jelenleg három különböző minőségben tesszük elérhetővé ügyfeleink számára.


  Részletek » Ajánlatkérés
 • Amerikai raklap

  Amerikai raklap

  Az amerikai (USA) rakodólap elsősorban Észak-Amerikában terjedt el, ugyanakkor ma már mindenhol használatos típus. Mérete 48"x40". Felhasználásukat tekintve a leggyakrabban tengerentúli szállításokhoz használják.


  Részletek » Ajánlatkérés
 • Francia II. raklap

  Francia II. raklap

  A francia rakodólapok méretüket tekintve 1000x1200x158 mm nagyságúak. Általában zsákos áruk szállítására használják, illetve különösen alkalmasak halmozott tárolásra is. Érdekességük, hogy körtalpas kialakítása ellenére minden irányból békázhatók.


  Részletek » Ajánlatkérés
 • Düsseldorfi raklap

  Düsseldorfi raklap

  Ezen könnyű, mégis igen strapabíró raklapmegoldásunkat azoknak ajánljuk, akiknek kisebb rakodóhelyre kell nap mint nap elhelyezniük áruikat. Kialakításánál kiemelt szempontok voltak: az átlagosnál kisebb méret és súly, a könnyű mozgathatóság, mégis az igen masszív szerkezet és a strapabíróság.


  Részletek » Ajánlatkérés
 • Angol raklap

  Angol raklap

  Nevét is igazolja, hogy leggyakrabban Angliában használatos rakodólapról van szó, ugyanakkor - hasonlóan társaihoz - ez a típus is elterjedt már a világ többi országában is. Mérete 1000x1200 mm, míg teherbírása 1.500 kg.


  Részletek » Ajánlatkérés

Hagyományos raklapok

 • Fél raklap

  Fél raklap

  A fél rakodólap méretét tekintve pontosan fele akkora, mint a hagyományos EUR raklap.

  Mérete, súlya és kialakítása miatt könnyen mozgatható, és lehetővé teszi a kisebb raktárakban történő tárolást. Teherbírása 750 kg.


  Részletek » Ajánlatkérés
 • Negyed raklap

  Negyed raklap

  Az általunk előállított negyed raklap (Display) méretét tekintve a hagyományos EUR raklapok negyedének felel meg.
  Egyedi mérete és kialakítása miatt elsősorban bemutató és promóciós célokra ajánljuk ügyfeleinknek. Teherbírása 350 kg.


  Részletek » Ajánlatkérés
 • Raklapmagasító keret

  Raklapmagasító keret

  A raklapmagasító keret többféle formában használható: egyszerű raklapmagasító keretként, vagy egy tetőlappal kiegészítve ládává is alakítható. Elemeire szedhető és összehajtható, megtakarítva ezzel igen sok helyet raktárában.


  Részletek » Ajánlatkérés

Egyedi raklap családok

 • Falcon raklapcsalád

  Falcon raklapcsalád

  Raklapok jellemzően nagy igénybevételre és tartós használatra készültek. Ennek megfelelően teherbírásuk egyenletes terhelés esetén több mint 1500 kg. A többszöri anyagmozgatást is jól viselik. Méretük igen tág határok között mozog.


  Részletek » Ajánlatkérés
 • Swan raklapcsalád

  Swan raklapcsalád

  Szabvány raklapokkal megegyező külső méretben készülnek. A raklapok kialakítása és a gyártás során felhasznált raklapelemek minősége, mérete a felhasználás szempontjainak figyelembevételével kerül meghatározásra.


  Részletek » Ajánlatkérés
 • Hawk raklapcsalád

  Hawk raklapcsalád

  A raklapok mérete általában 1000x1200 mm. A raklap tuskói az oldalak síkjától rendszerint beljebb helyezkednek el, és az így kiképzett fedlap alatti perem kiválóan alkalmas a csomagolófóliák rögzítésére. A perem a raklap hosszanti és rövidebb oldalán is kialakítható.


  Részletek » Ajánlatkérés
 • Weawer faládák

  Weawer faládák

  Ezen termékeinket különösen sérülékeny áruk biztonságos szállításához és tárolásához ajánljuk. Méretük, kialakításuk a csomagolandó árúhoz és a szállítás módjához igazodik. Megkülönböztetünk nyitott (rácsos oldalakkal) és teljesen zárt kivitelűeket.


  Részletek » Ajánlatkérés
 • Eagle raklapcsalád

  Eagle raklapcsalád

  Korszerű gyártás-technológiánknak köszönhetően képesek vagyunk bármilyen méretű és kialakítású rakodólap legyártására, rövid határidőn belül, akár kis szériában is. Az Eagle család termékei ezen teljesen egyedi megoldásokból állnak.


  Részletek » Ajánlatkérés

Raklapkatalógus 2017.


golen_pallet_raklap_katalogus_2016_3d_2.png Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Letöltés

10 szempont a raklapválasztáshoz

10 szempont a raklapválasztáshozA megfelelő rakodólap kiválasztása nem könnyű feladat: függ a szállítandó terméktől, a raktár kialakításától, közvetlen környezetétől és a szállító eszköz sajátosságaitól is.

Ahhoz, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a választást, egy tanulmányba gyűjtöttük össze a raklapvásárlás legfontosabb szempontjait.

A tanulmány ingyenesen letölthető.

Letöltés